سال اول - شماره3 - مهرماه 1385
Vol.1, No. 03, Oct.2006

Enter Keyword

آگهی - Advertisment

 

مجموعه مسکونی K-Lofts، سن دیگو، کالیفرنیا
جاناتان سگال                                              
© مائده سلطانی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

K Lofts,San Diego, Calif
Jonathan Segal Architect

 


با بكار گيري مجموعه اي از نماهاي هندسي بي نظير ، معماران گروه
Janathan Segal نه واحد از خانه هاي با ارزش را توسعه دادند.

همسايگي و مجاورت Golden Hill سن ديه گو تاريخي گوناگون از سبك هاي معماري، خانه هايي با سبك ويكتوريايي، سبك Colonial Revivel و سبك استاد شاگردي را نمايش مي دهد به علاوه تكسراها و خانه هاي گلي و ساختمان هاي آپارتماني قرن بيستم و ساختمانهاي تجاري كم ارتفاعي خيابانهاي اطراف آن را مي آرايند. سالهاي زيادي بود كه Golden Hill رو به زوال گذاشته بود و وضعیت آن روز به روز هم بدتر مي شد و ساكنان آن نیز نقل مکان کرده بودند. اما در سالهاي اخير خانواده هاي جوان و پيشه ور شروع به باز گشت به مجاورت و همسايگي Golden Hill نمودند و مشتاقانه خانه هاي قديمي با ايوانهاي بزرگ و حياط هاي وسيع را خريداري کردند. بطوریکه برخلاف تعداد اندكي از خانه هاي سمت چپ بازار، تقاضاها براي خانه های چند خانواري نو افزايش يافته است.

معمار، توسعه دهنده و سازنده سن ديه گو FALA,Janathan Segal فردي فعال در باز زنده سازي تعدادي از مراكز تجاري شهر در مجاورت سن ديه گو است. علاوه بر اين وی مجتمع هاي آپارتماني مدرن ارويايي را با خانه هاي تك خانواري قديمي Golden Hill بصورت يكپارچه اي پيوند داده است. متخصصي در عوارض شهري، كه در شهر نوزده پروژه خانه سازي به انجام رسانیده است؛Segal يك قطعه زمين گوشه در Golden Hill درجايي كه يك فروشگاه خدماتي و پاركينگي متروکه در آنجا واقع بود خريداري كرد، فقط با 9000 فوت مربع ، كه در آن ساختمانی موجود بود، segal يك مجتمع آپارتماني با يك گاراژ هم تراز با خيابان و يك فضاي تجاري (خرده فروشي) كوچك پيشنهاد كرد.

با اينكه طرح او را تصويب شده بود اما واريانس لازم جهت دربرداشتن فضاي خرده فروشي را نداد و اين براي Segal كه از ايجاد كاربري مختلط حمايت مي كرد يأسي بزرگ بود.

Segal بجاي متلاشي ساختن ساختمان هاي قديمي سياست بكار گيري اين ساختمانها را برگزيد كه موجب صرفه جويي در حدود 000/80 دلار در هزينه هاي تخريب و ساخت شد. او خود در اين خصوص مي گويد كه:" اين كار براي محيط زيست بسیار مناسب و از نظر معماري هم بهتر است و براي خود ما هم از نظر مالي بسيار خوب مي باشد. او سقف موجود را از جا بر چيد و آن را به جهت تحمل كردن طبقه دوم از نو ساخت سپس پنج واحد مسكوني دو طبقه را به ساختمانهاي قديمي الحاق نمود.

منابع:

http://www.jonathansegalarchitect.com
February 2006 issueArchitectural Record
 

.

 

 

 

 

برای همکاری با ما می توانید مقالات خود را به آدرس زیر  info@archnoise.com بفرستید. نشریه الکترونیکی  آرک نویز در تلخلیص و ویرایش مطالـب آزاد است. کلیه مطالب و مقالات موجـود در این وب سایت مشمول قوانین کپی رایت می باشد و هرگونه برداشت مطلب بدون ذکر ماخـذ و کسب مجوز کتبی جرم محسوب میگردد.این سایت تعـهدی نسبت به نظرات و مطالـب کاربران ندارد.

Copyright © 2006,archnoise.com,all right reserved